Проект ЄС щодо вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні підбив підсумки роботи за квартал
опубліковано 19 квітня 2019 року о 21:26

Під головуванням Голови Держпродспоживслужби Володимира Лапи відбулося засідання Наглядової ради проекту Європейського Союзу «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні». Участь у заході також взяли генеральний директор Директорату безпечності та якості харчової продукції Міністерство аграрної політики та продовольства України Микола Мороз, Державної фіскальної служби, Міністерства охорони здоров’я України, Держпродспоживслужби та Проекту.

У ході засідання учасники розглянули та ухвалили протокол десятого засідання Наглядової ради і піврічний звіт про впровадження Проекту.

У рамках зустрічі присутні обговорили основні питання щодо поточного співробітництва та окреслені пріоритети на майбутнє. Зокрема, учасники обговорили стан розробки підзаконних актів і законопроекту «Про ветеринарну медицину», результатів проведення системи дистанційного навчання для фахівців Держпродспоживслужби, хід впровадження електронної системи тощо.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux