Перейти до основної сторінки
In English
Служба
Служба
Про службу
Керівництво
Структура
Територіальні органи
Установи та підприємства Держпродспоживслужби
Колегіальні органи
Очищення влади
Кадрова політика
Про службу
Керівництво
Структура
Територіальні органи
Установи та підприємства Держпродспоживслужби
Колегіальні органи
Очищення влади
Кадрова політика
Діяльність
Діяльність
Нормативно-правова база
Обговорення проектів документів
Реєстри
Аналітична інформація
Державні закупівлі
Плани діяльності
Звіти про роботу Держпродспоживслужби
Ліцензування
Регуляторна політика
Результати діяльності суб'єктів господарювання
Внутрішній аудит
СТОП корупція
Організація військового обліку
Цивільний захист
Перелік майна що пропонується до списання
Нормативно-правова база
Обговорення проектів документів
Реєстри
Аналітична інформація
Державні закупівлі
Плани діяльності
Звіти про роботу Держпродспоживслужби
Ліцензування
Регуляторна політика
Результати діяльності суб'єктів господарювання
Внутрішній аудит
СТОП корупція
Організація військового обліку
Цивільний захист
Перелік майна що пропонується до списання
Публічна інформація
Публічна інформація
Форма та порядок подання запиту на публічну інформацію
Законодавство
Інформація про використання бюджетних коштів
Звіти
Принципи формування та розмір оплати праці керівництва Держпродспоживслужби
Форма та порядок подання запиту на публічну інформацію
Законодавство
Інформація про використання бюджетних коштів
Звіти
Принципи формування та розмір оплати праці керівництва Держпродспоживслужби
Міжнародне співробітництво
Міжнародне співробітництво
Ветеринарія та безпечність
Фітосанітарія
Захист споживачів
Співпраця з СОТ
Європейська інтеграція
Проекти міжнародної технічної допомоги
Міжнародні організації
TRACES
Ветеринарія та безпечність
Фітосанітарія
Захист споживачів
Співпраця з СОТ
Європейська інтеграція
Проекти міжнародної технічної допомоги
Міжнародні організації
TRACES
Контакти
Контакти
Прес-центр
Телефонний довідник Центральний апарат
Контакти терорганів
Контакти осіб з питань реєстрації сільгосптехніки
Зв'язки з громадськістю
Прес-центр
Телефонний довідник Центральний апарат
Контакти терорганів
Контакти осіб з питань реєстрації сільгосптехніки
Зв'язки з громадськістю
Подати звернення
Людям із порушенням зору
Стара версія
gov.ua
Державні сайти України
gov.ua
Державні сайти України
ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБА
Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів
A-
A+
Людям із порушенням зору
In English
Стара версія
Служба
Служба
Про службу
Керівництво
Структура
Територіальні органи
Установи та підприємства Держпродспоживслужби
Колегіальні органи
Очищення влади
Кадрова політика
Про службу
Керівництво
Структура
Територіальні органи
Установи та підприємства Держпродспоживслужби
Колегіальні органи
Очищення влади
Кадрова політика
Діяльність
Діяльність
Нормативно-правова база
Обговорення проектів документів
Реєстри
Аналітична інформація
Державні закупівлі
Плани діяльності
Звіти про роботу Держпродспоживслужби
Ліцензування
Регуляторна політика
Результати діяльності суб'єктів господарювання
Внутрішній аудит
СТОП корупція
Організація військового обліку
Цивільний захист
Перелік майна що пропонується до списання
Нормативно-правова база
Обговорення проектів документів
Реєстри
Аналітична інформація
Державні закупівлі
Плани діяльності
Звіти про роботу Держпродспоживслужби
Ліцензування
Регуляторна політика
Результати діяльності суб'єктів господарювання
Внутрішній аудит
СТОП корупція
Організація військового обліку
Цивільний захист
Перелік майна що пропонується до списання
Публічна інформація
Публічна інформація
Форма та порядок подання запиту на публічну інформацію
Законодавство
Інформація про використання бюджетних коштів
Звіти
Принципи формування та розмір оплати праці керівництва Держпродспоживслужби
Форма та порядок подання запиту на публічну інформацію
Законодавство
Інформація про використання бюджетних коштів
Звіти
Принципи формування та розмір оплати праці керівництва Держпродспоживслужби
Міжнародне співробітництво
Міжнародне співробітництво
Ветеринарія та безпечність
Фітосанітарія
Захист споживачів
Співпраця з СОТ
Європейська інтеграція
Проекти міжнародної технічної допомоги
Міжнародні організації
TRACES
Ветеринарія та безпечність
Фітосанітарія
Захист споживачів
Співпраця з СОТ
Європейська інтеграція
Проекти міжнародної технічної допомоги
Міжнародні організації
TRACES
Контакти
Контакти
Прес-центр
Телефонний довідник Центральний апарат
Контакти терорганів
Контакти осіб з питань реєстрації сільгосптехніки
Зв'язки з громадськістю
Прес-центр
Телефонний довідник Центральний апарат
Контакти терорганів
Контакти осіб з питань реєстрації сільгосптехніки
Зв'язки з громадськістю
Подати звернення
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативно-правових актів
Ключові слова
Знайти
Тип документа
Тип документа не обрано
Держпродспоживслужба
Закон України
Розпорядження КМУ
Постанова КМУ
Наказ ЦОВВ
Кодекс
Указ Президента
Постанова ВРУ
Постанова ЦОВВ
Рішення ЦОВВ
Рішення колегіального органу
Тема
Тему документа не обрано
Внутрішній аудит
Люстрація
COVID
HACCP
Ветеринарна медицина
Привітання зі святом
Територіальні органи Держпродспоживслужби
Профілактичні заходи
Дитячі заклади оздоровлення та відпочинку
Реформа шкільного харчування
Фітосанітарія
Імпорт/Експорт
Карантинний стан України
Безбар'єрність
Органіка
Громадська рада
Євроінтеграція
Права споживача
Антикорупційне законодавство
Безпечність харчових продуктів
Лабораторна мережа
Цифрова трансформація
Дата прийняття з
по
Ключові слова у назві або тексті
Номер
Знайти
Президент України
Верховна Рада України
Конституційний Суд України
Рада національної безпеки і оборони України
Органи виконавчої влади
Діяльність
Нормативно-правова база
Критерії ризику
Критерії ризику
Постанова Кабінету Міністрів України від 12.02.2020 № 92 «Про затвердження критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності у сфері експлуатації та технічного стану тракторів, самохідних шасі, самохідних сільськогосподарських, дорожньо-будівельних і меліоративних машин, сільськогосподарської техніки, інших механізмів і визначається періодичність здійснення планових заходів державного нагляду (контролю) Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів»
Постанова Кабінету Міністрів України від 23 жовтня 2019 р. № 908 Про затвердження критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності з виробництва ветеринарних препаратів та визначається періодичність здійснення планових заходів державного нагляду (контролю) Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів
Постанова Кабінету Міністрів України від 24 серпня 2019 року №787 «Про затвердження критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності із зберігання зерна та продуктів його переробки і визначається періодичність проведення планових заходів державного нагляду (контролю) Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів»
Постанова Кабінету Міністрів України від 24 липня 2019 року № 648 "Про затвердження критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності у сфері ветеринарної практики та визначається періодичність здійснення планових заходів державного нагляду (контролю) Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів"
Постанова Кабінету Міністрів України від 31 жовтня 2018 р. № 896 «Деякі питання здійснення планових заходів державного контролю Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів»
Постанова Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2018 р. № 1164 «Про затвердження критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності у сфері санітарного та епідемічного благополуччя населення та визначається періодичність здійснення планових заходів державного нагляду (контролю) Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів»
Постанова Кабінету Міністрів України від 12 грудня 2018 р. № 1064 «Про затвердження критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності та визначається періодичність проведення планових заходів державного нагляду (контролю) за дотриманням суб’єктами господарювання вимог щодо формування, встановлення та застосування державних регульованих цін Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів»
Постанова Кабінету Міністрів України від 16 січня 2019 р. № 23 «Про затвердження критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності у сфері насінництва та розсадництва та визначається періодичність здійснення планових заходів державного нагляду (контролю) Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів»
Постанова Кабінету Міністрів України від 16 січня 2019 р. № 24 «Про затвердження критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності у сфері охорони прав на сорти рослин та визначається періодичність проведення планових заходів державного нагляду (контролю) Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів»
Постанова Кабінету Міністрів України від 23 січня 2019 р. № 34 «Про затвердження критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності у сфері захисту рослин та визначається періодичність здійснення планових заходів державного нагляду (контролю) Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів»
Постанова Кабінету Міністрів України від 23 січня 2019 р. № 33 «Про затвердження критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності у сфері карантину рослин та визначається періодичність здійснення планових заходів державного нагляду (контролю) Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів»
Постанова Кабінету Міністрів України від 30 січня 2019 р. № 54 «Про затвердження критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності у сфері торгівлі і послуг та визначається періодичність здійснення Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів планових заходів державного нагляду (контролю) за додержанням вимог законодавства про захист прав споживачів»
Постанова Кабінету Міністрів України від 6 березня 2019 р. № 185 «Про затвердження критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності у сфері законодавчо регульованої метрології та визначається періодичність здійснення Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів планових заходів метрологічного нагляду за законодавчо регульованими засобами вимірювальної техніки, що перебувають в експлуатації, та кількістю фасованого товару в упаковках»
Постанова Кабінету Міністрів України від 6 березня 2019 р. № 183 «Про затвердження критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності у сфері попередження та зменшення вживання тютюнових виробів та їх шкідливого впливу на здоров’я населення та визначається періодичність здійснення планових заходів державного нагляду (контролю) Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів»
Постанова Кабінету Міністрів України від 6 березня 2019 р. № 198 «Про затвердження критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності та визначається періодичність здійснення планових заходів державного нагляду (контролю) за додержанням заходів біологічної і генетичної безпеки щодо сільськогосподарських рослин під час створення, дослідження та практичного використання генетично модифікованих організмів у відкритих системах Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів»
Поділитися
Linkedin
Твітнути
Надрукувати
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Завантажити
Доступно для
Windows
Mac OS
Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Завантажити
Доступно для
Windows
Mac OS
Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Завантажити
Доступно для
Windows
Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Opera
Завантажити
Доступно для
Windows
Mac OS
Linux