Перейти до основної сторінки
In English
Служба
Служба
Про службу
Керівництво
Структура
Територіальні органи
Установи та підприємства Держпродспоживслужби
Колегіальні органи
Очищення влади
Кадрова політика
Про службу
Керівництво
Структура
Територіальні органи
Установи та підприємства Держпродспоживслужби
Колегіальні органи
Очищення влади
Кадрова політика
Діяльність
Діяльність
Нормативно-правова база
Обговорення проектів документів
Реєстри
Аналітична інформація
Державні закупівлі
Плани діяльності
Звіти про роботу Держпродспоживслужби
Ліцензування
Регуляторна політика
Результати діяльності суб'єктів господарювання
Внутрішній аудит
СТОП корупція
Організація військового обліку
Цивільний захист
Перелік майна що пропонується до списання
Нормативно-правова база
Обговорення проектів документів
Реєстри
Аналітична інформація
Державні закупівлі
Плани діяльності
Звіти про роботу Держпродспоживслужби
Ліцензування
Регуляторна політика
Результати діяльності суб'єктів господарювання
Внутрішній аудит
СТОП корупція
Організація військового обліку
Цивільний захист
Перелік майна що пропонується до списання
Публічна інформація
Публічна інформація
Форма та порядок подання запиту на публічну інформацію
Законодавство
Інформація про використання бюджетних коштів
Звіти
Принципи формування та розмір оплати праці керівництва Держпродспоживслужби
Форма та порядок подання запиту на публічну інформацію
Законодавство
Інформація про використання бюджетних коштів
Звіти
Принципи формування та розмір оплати праці керівництва Держпродспоживслужби
Міжнародне співробітництво
Міжнародне співробітництво
Ветеринарія та безпечність
Фітосанітарія
Захист споживачів
Співпраця з СОТ
Європейська інтеграція
Проекти міжнародної технічної допомоги
Міжнародні організації
TRACES
Ветеринарія та безпечність
Фітосанітарія
Захист споживачів
Співпраця з СОТ
Європейська інтеграція
Проекти міжнародної технічної допомоги
Міжнародні організації
TRACES
Контакти
Контакти
Прес-центр
Телефонний довідник Центральний апарат
Контакти терорганів
Контакти осіб з питань реєстрації сільгосптехніки
Зв'язки з громадськістю
Прес-центр
Телефонний довідник Центральний апарат
Контакти терорганів
Контакти осіб з питань реєстрації сільгосптехніки
Зв'язки з громадськістю
Подати звернення
Людям із порушенням зору
Стара версія
gov.ua
Державні сайти України
gov.ua
Державні сайти України
ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБА
Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів
A-
A+
Людям із порушенням зору
In English
Стара версія
Служба
Служба
Про службу
Керівництво
Структура
Територіальні органи
Установи та підприємства Держпродспоживслужби
Колегіальні органи
Очищення влади
Кадрова політика
Про службу
Керівництво
Структура
Територіальні органи
Установи та підприємства Держпродспоживслужби
Колегіальні органи
Очищення влади
Кадрова політика
Діяльність
Діяльність
Нормативно-правова база
Обговорення проектів документів
Реєстри
Аналітична інформація
Державні закупівлі
Плани діяльності
Звіти про роботу Держпродспоживслужби
Ліцензування
Регуляторна політика
Результати діяльності суб'єктів господарювання
Внутрішній аудит
СТОП корупція
Організація військового обліку
Цивільний захист
Перелік майна що пропонується до списання
Нормативно-правова база
Обговорення проектів документів
Реєстри
Аналітична інформація
Державні закупівлі
Плани діяльності
Звіти про роботу Держпродспоживслужби
Ліцензування
Регуляторна політика
Результати діяльності суб'єктів господарювання
Внутрішній аудит
СТОП корупція
Організація військового обліку
Цивільний захист
Перелік майна що пропонується до списання
Публічна інформація
Публічна інформація
Форма та порядок подання запиту на публічну інформацію
Законодавство
Інформація про використання бюджетних коштів
Звіти
Принципи формування та розмір оплати праці керівництва Держпродспоживслужби
Форма та порядок подання запиту на публічну інформацію
Законодавство
Інформація про використання бюджетних коштів
Звіти
Принципи формування та розмір оплати праці керівництва Держпродспоживслужби
Міжнародне співробітництво
Міжнародне співробітництво
Ветеринарія та безпечність
Фітосанітарія
Захист споживачів
Співпраця з СОТ
Європейська інтеграція
Проекти міжнародної технічної допомоги
Міжнародні організації
TRACES
Ветеринарія та безпечність
Фітосанітарія
Захист споживачів
Співпраця з СОТ
Європейська інтеграція
Проекти міжнародної технічної допомоги
Міжнародні організації
TRACES
Контакти
Контакти
Прес-центр
Телефонний довідник Центральний апарат
Контакти терорганів
Контакти осіб з питань реєстрації сільгосптехніки
Зв'язки з громадськістю
Прес-центр
Телефонний довідник Центральний апарат
Контакти терорганів
Контакти осіб з питань реєстрації сільгосптехніки
Зв'язки з громадськістю
Подати звернення
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативно-правових актів
Ключові слова
Знайти
Тип документа
Тип документа не обрано
Держпродспоживслужба
Закон України
Розпорядження КМУ
Постанова КМУ
Наказ ЦОВВ
Кодекс
Указ Президента
Постанова ВРУ
Постанова ЦОВВ
Рішення ЦОВВ
Рішення колегіального органу
Тема
Тему документа не обрано
Внутрішній аудит
Люстрація
COVID
HACCP
Ветеринарна медицина
Привітання зі святом
Територіальні органи Держпродспоживслужби
Профілактичні заходи
Дитячі заклади оздоровлення та відпочинку
Реформа шкільного харчування
Фітосанітарія
Імпорт/Експорт
Карантинний стан України
Безбар'єрність
Органіка
Громадська рада
Євроінтеграція
Права споживача
Антикорупційне законодавство
Безпечність харчових продуктів
Лабораторна мережа
Цифрова трансформація
Дата прийняття з
по
Ключові слова у назві або тексті
Номер
Знайти
Президент України
Верховна Рада України
Конституційний Суд України
Рада національної безпеки і оборони України
Органи виконавчої влади
Діяльність
СТОП корупція
Нормативно-правові та організаційно-розпорядчі документи
Нормативно-правові та організаційно-розпорядчі документи
Законодавство України з питань запобігання корупції
Конституція України
Конвенція Організації Об'єднаних Націй проти корупції
Закон України «Про запобігання корупції»
Типове положення про уповноважений підрозділ (уповноважену особу) з питань запобігання та виявлення корупції
Наказ Держпродспоживслужби від 23 листопада 2018 року № 958 «Про затвердження Антикорупційної програми Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів на 2018 -2020 роки».
Наказ Держпродспоживслужби від 24 січня 2019 року №43 «Про внесення змін до антикорупційної програми Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів на 2018-2020 роки».
Наказ Держпродспоживслужби від 20 жовтня 2020 року "Про затвердження Порядку прийняття, розгляду, перевірки та реагування на повідомлення про можливі факти корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень, інших порушень Закону України «Про запобігання корупції» в Державній службі України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів"
Роз'яснення щодо застосування окремих положень Закону України "Про запобігання корупції".
Наказ Держпродспоживслужби від 29 вересня 2021 року №636 "Про проведення оцінки корупційних ризиків".pdf
Наказ Держпродспоживслужби від 28.12.2022 року № 624 "Про проведення оцінювання корупційних ризиків у діяльності Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів
"
Наказ Держпродспоживслужби від 25 січня 2023 року Про внесення змін до наказу Державної служюи України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів від 28 грудня 2022 року № 624 "Про проведення оцінювання корупційних ризиків у діяльності Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів"
Наказ Держпродспоживслужби від 14.03.2023 року № 170 "Про утворення робочої групи з оцінювання корупційних ризиків, затвердження її персонального складу та положення про неї" (з додатками)
Наказ Держпродспоживслужби від 31.03.2023 року № 213 "Про внесення змін до наказу Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів від 28 грудня 2022 року № 624 "Про проведення оцінювання корупційних ризиків у діяльності Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів"
Наказ Держпродспоживслужби від 13.04.2023 № 253 "Про внесення змін до до персонального скаладу робочої групи з оцінювання корупційних ризиків та Положення про робочу групу з оцінювання корупційних ризиків, затверджених наказом Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів від 14 березня 2023 року № 170 "Про утворення робочої групи з оцінювання корупційних ризиків, затвердження її персонального складу та положення про неї"
Поділитися
Linkedin
Твітнути
Надрукувати
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Завантажити
Доступно для
Windows
Mac OS
Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Завантажити
Доступно для
Windows
Mac OS
Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Завантажити
Доступно для
Windows
Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Opera
Завантажити
Доступно для
Windows
Mac OS
Linux