Перейти до основної сторінки
План-графік підвищення кваліфікації керівників і спеціалістів Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів та її територіальних органів у 2023 році (в рамках виконання індивідуальної програми професійного розвитку державних службовців)
План-графік підвищення кваліфікації керівників і спеціалістів Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів та її територіальних органів у 2023 році, затвердженого наказом Держпродспоживслужби від 30 січня 2023 року № 64 (НУБіП)
План-графік дистанційного навчання в “Система автоматизації HR-процесів та управління талантами Мосо” для фахівців апарату Держпродспоживслужби, територіальних органів, установ та підприємств, що належать до сфери її управління на 2023 рік
План-графік дистанційного навчання в “Система автоматизації HR-процесів та управління талантами Мосо” для фахівців апарату Держпродспоживслужби, територіальних органів, установ та підприємств, що належать до сфери її управління на 2021 рік
План-графік проведення дистанційного навчання фахівців Держпродспоживслужби та її територіальних органів на 2020 рік
Наказ Держпродспоживслужби від 24 травня 2018 року № 437 «Про затвердження Внутрішніх правил та Плану професійного навчання працівників Держпродспоживслужби, територіальних органів, установ та підприємств, що належать до сфери управління Держпродспоживслужби на 2018-2019 роки»
Додаток до наказу від 24 травня 2018 року № 437. План професійного навчання працівників Держпродспоживслужби, територіальних органів, установ та підприємств, що належать до сфери управління Держпродспоживслужби на 2018-2019 роки. Додаток до наказу Держпродспоживслужби від 24 травня 2018 року № 437