Пам'ятки, рекомендації

Гігієнічні вимоги до виробництва та обігу харчових продуктів тваринного походження



Протимікробна резистентність

Протимікробна резистентність (ПМР) - це здатність мікроорганізмів (бактерії, грибів, інш.) протидіяти лікарським засобам, які призначені для їх знищення чи інактивації.



Вимоги до тверджень про поживну цінність та про користь для здоров'я харчових продуктів




Посібник з питань безпечності харчових продуктів

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux