За І півріччя фахівці Держпродспоживслужби Чернігівщини перевірили понад 400 суб’єктів господарювання у сфері безпечності харчових продуктів і ветмедицини
опубліковано 05 серпня 2020 року о 17:00

Фахівці Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби Чернігівської області за 6 місяців 2020 року здійснили 411 перевірок на предмет безпечності і окремих показників якості харчових продуктів та ветеринарної медицини. 

За результатами здійснених перевірок на 122 суб’єкта господарювання накладені штрафні санкції. Крім того, видано 206 обов’язкових для виконання у визначені строки письмових приписів щодо усунення порушень вимог законодавства та ухвалене 1 рішення про знищення, відкликання та вилучення з обігу харчових продуктів.

Також за І півріччя 2020 року фахівці державних лабораторій ветеринарно-санітарної експертизи здійснили на агропродовольчих ринках області 163856 експертиз зразків продукції.

Від початку запровадження на території України карантинних обмежень, пов’язаних з поширенням коронавірусної інфекції, фахівці Держпродспоживслужби області разом із представниками правоохоронних органів провели 8924 спільні рейди на предмет дотримання суб’єктами господарювання санітарно-епідеміологічних норм і правил та виконання вимог, прописаних у постановах Головного санітарного лікаря України.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux