Протягом місяця фахівці Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби у Закарпатській області проходили вказане дистанційне навчання. У навчанні взяли участь 41 інспектор Держпродспоживслужби області. А днями всі вони успішно склали фінальний тест.
Пройшовши навчання, слухачі отримали додаткові знання для використання їх у своїй повсякденній роботі та ефективнішого виконання покладених на них завдань.
Довідково
Пройти курс навчання можна у електронній системі дистанційного навчання Держпродспоживслужби на платформі програмного забезпечення «Система автоматизації HR-процесів та управління талантами Мосо» у розділі «Обов’язково призначене навчання» проводиться дистанційне навчання на тему «Аудит постійно діючих процедур заснованих на принципах НАССР».
Головним завданням цієї системи, є аналіз небезпек і проведення поетапного контролю за всіма етапами приготування страв та продуктів харчування, починаючи від прийому продуктів на складі, до моменту подачі готової страви.