Фахівці Держпродспоживслужби Житомирщини беруть участь у реалізації освітніх програм вищих навчальних закладів регіону
опубліковано 13 січня 2021 року о 14:35

Нещодавно в рамках співпраці, відповідно до укладеного раніше Меморандуму з Поліським Національним університетом, у Головному управлінні Держпродспоживслужби в Житомирській області відбулась зустріч з представниками науково-викладацького складу факультету ветеринарної медицини. З боку Держпродспоживслужби до участі у заході долучився перший заступник начальника Ігор Волківський, який є головою Громадської ради факультету ветеринарної медицини та в.о. начальника управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Микола Міщенко.

На сьогодні Держпродспоживслужба та підпорядковані їй установи є потенційними працедавцями для здобувачів вищої освіти за спеціальностями «Ветеринарна медицина» та «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза», тому у ході зустрічі було обговорено низку питань, які стосувалися освітнього процесу  в частині внесення змін до змісту певних вибіркових та обов'язкових дисциплін з урахуванням пропозицій представників Держпродспоживслужби. Крім того, учасники зустрічі обгоорили питання щодо компетентностей, які визначає Міжнародне епізоотичне бюро, та включення їх до навчальних програм для підготовки лікарів ветеринарної медицини. Детальну увагу було приділено питанню організації та проведення виробничих і переддипломних практик на базі підпорядкованих Держпродспоживслужбі установ в умовах запроваджених карантинних обмежень в зв'язку з пандемією гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

За результатами проведеної зустрічі представники науково-викладацького складу факультету ветеринарної медицини надали позитивну оцінку конструктивним пропозиціям з боку Держпродспоживслужби та досягнули домовленостей щодо поглиблення подальшої співпраці, в якій зацікавлені обидві сторони.

Фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області беруть безпосередню участь у реалізації освітніх програм вищих навчальних закладів регіону. На сьогодні, окрім Поліського національного університету укладено відповідні Меморандуми та угоди про співпрацю з Житомирським медичним інститутом та Житомирським університетом «Житомирська політехніка». Наразі робота в зазначеному напрямку триває.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux