Всесвітній день безпечності харчових продуктів
опубліковано 09 червня 2025 року о 07:26

Сьогодні нагадуємо собі та всім: безпечність харчових продуктів — це не абстракція, а щоденна відповідальність. Виробників — за якість. Держави — за контроль. Кожного з нас — за усвідомлений вибір.
Цьогорічне гасло — «Безпечність харчових продуктів: наука в дії» — як ніколи актуальне. Саме науковий підхід, точність і системність лежать в основі роботи фахівців, які щодня стоять на сторожі якості продуктів на полицях магазинів, в агросекторі, на кордонах і в лабораторіях.
Дякую кожному, хто обрав цю справу своїм фахом і місією. Безпечна їжа — запорука сильного суспільства.
Із професійним святом!

Сергій Ткачук, Голова Держпродспоживслужби
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux