Працівники Держпродспоживслужби на Тернопільщині перевіряють дотримання карантинного режиму суб’єктами господарювання
опубліковано 16 квітня 2020 року о 11:23

Спеціалісти Борщівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області обстежили продовольчі магазини, аптеки, магазини торгівлі насінням, засобами захисту рослин на предмет дотримання режиму роботи в умовах карантину.

У випадку виявлення порушень, власникам торгових закладів надають рекомендації для їх усунення. Спільно з представниками селищних рад працівники Держпродспоживслужби обстежили сільські водогони, згідно з протоколом від 16.03.2020 року № 9 позачергового засідання регіональної комісії ТЕБ та НС при Тернопільській ОДА та Доручення Голови Держпродспоживслужби від 16.03.2020 № 601-10.1/15.

Спрямували пропозиції головам ОТГ та сільських рад щодо усунення порушень, виявлених при комісійних обстеженнях об’єктів централізованого водопостачання.

Крім того, спеціалісти Кременецького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області  продовжують перевірки на предмет дотримання профілактичних та протиепідемічних заходів в умовах карантину при реалізації харчових продуктів в закладах торгівлі Кременецького району. Перевіряють наявність засобів індивідуального захисту, деззасобів, дистанційних розміток, кількість одночасного перебування покупців, фасування сипучих та вагових продуктів харчування, дотримання режиму вологого прибирання та дезінфекції.

Також фахівці Чортківського районного управління Держпродспоживслужби спільно з працівниками Національної поліції щоденно контролюють  дотримання вимог торгівлі під час карантину. Спеціалісти Чортківського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області  продовжують перевірки дотримання профілактичних та протиепідемічних заходів в умовах карантину при реалізації харчових продуктів у закладах торгівлі Кременецького району. Фахівці працюють спільно з представниками поліції. Перевіряють наявність засобів індивідуального захисту, деззасобів, дистанційних розміток, кількість одночасного перебування покупців, фасування сипучих та вагових продуктів харчування, дотримання режиму вологого прибирання та дезінфекції.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux