Неозвучені історії або "від серця до серця": на кордоні було врятовано 15 цуценят
опубліковано 02 червня 2023 року о 17:05

Четвер, 3:40 ранку, 24 лютого 2022 року – дата, яку знає кожен українець. За цей час ми здолали багато випробувань: відсутність електроенергії, води і тепла через ворожі обстріли в зимовий період, багато годин в бомбосховищі, коли запускаються російські ракети по наших домівках. І щодня кожен українець тільки стає сильнішим, тому що ми разом і єдині як народ, а тому і непереможні.

І сьогодні нехай пролунають неозвучені історії, і серця палають в одному ритмі.

Це відбулося 1 квітня 2022 року до фахівця Держпродспоживслужби на кордоні Андрій Голуба звернувся небайдужий громадянин та повідомив, що у міжнародному автомобільному пункті пропуску „Нові-Яриловичі” покинута зграя породистих собак.

Андрій Федорович миттєво відправився до місця подій, де знайшов тільки пусті клітки. Але державний інспектор не залишився осторонь і почав розшукувати тварин.

Було знайдено цуценят французького бульдога різного забарвлення, голів 15, і серед них був один американський пітбультер’єр, – розповідає Андрій Федорович, – Потім обдзвонили своїх знайомих та друзів, які й позабирали цих песиків. І наскільки мені відомо, нині всі тварини живі й здорові. Також мені відомо, що ще до нас декілька собак забрали інші добрі люди, доля яких мені не відома, але сподіваюсь, з ними теж все гаразд.

Північне міжрегіональне головне управління Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів на державному кордоні висловлює щиру сердечну вдячність усім рятівникам: Андрію Голубу та його дружині Світлані Голуб, Сергію Абакуменку – небайдужому громадянину, односельцям та жителям навколишніх населених пунктів, які поділилися останнім з „чотирилапими друзями”, адже у крамницях Нових Яриловичів на той час не було продуктів. Люди самі недоїдали, а собакам не дали загинути!

Вдячні за підтримку та допомогу з кормами профспілковій організації Північного міжрегіонального головного управління Держпродспоживслужби на державному кордоні, Київській обласній профспілці працівників агропром­ислового комплексу Професійної спілки працівників агропромислового комплексу України, зооволонтерці з м. Корюківка Чернігівської області Ірині Тітенко.

Додатково. Сьогодні у родині Андрія Голуба проживає французький бульдог на прізвисько Боб. Чоловік – затятий мисливець, навіть й гадки не мав, що заведе когось, крім мисливської породи. Але без Боба у хаті вже немає радості.

На фотографії зображено цуценя На фотографії зображено цуценя На фотографії зображено цуценя і нова господиня На фотографії зображено цуценя На фотографії зображено цуценя На фотографії зображені учасники рятівної компанії
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux