Нещодавно керівник Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області Олександр Шпита публічно відзвітував про результати роботи Держпродспоживслужби та окреслив пріоритетні завдання в умовах сьогодення. Цьогоріч, враховуючи напружену епід.ситуацію із захворюваності на COVID-19, яка склалась в Житомирській області, - захід відбувся в онлайн-форматі з трансляцією на офіційній сторінці Головного управління в мережі Facebook.
У ході звіту керівник управління навів детальний звіт за напрямками діяльності структурних підрозділів, озвучив як досягнення служби, так і проблемні питання, які постали на шляху реалізації основних завдань, визначених державною політикою у сфері захисту споживачів, забезпечення епізоотичної, фітосанітарної та санітарно- епідемічної безпеки населення. Також було окреслено основні завдання та пріоритети Служби на 2022-и1 рік, серед яких : протидія COVID-19, підвищення контролю за організацією харчування в закладах освіти, цифровізація та діджиталізація процесів і послуг, посилення державного нагляду за продукцією, послугами.