На Житомирщині керівник Держпродспоживслужби публічно відзвітував про результати роботи у 2021 році
опубліковано 21 лютого 2022 року о 12:38

Нещодавно керівник Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області Олександр Шпита публічно відзвітував про результати роботи Держпродспоживслужби та окреслив пріоритетні завдання в умовах сьогодення. Цьогоріч, враховуючи напружену епід.ситуацію із захворюваності на COVID-19, яка склалась в Житомирській області, - захід відбувся в онлайн-форматі з трансляцією на офіційній сторінці Головного управління в мережі Facebook.

У ході звіту керівник управління навів детальний звіт за напрямками діяльності структурних підрозділів, озвучив як досягнення служби, так і проблемні питання, які постали на шляху реалізації основних завдань, визначених державною політикою у сфері захисту споживачів, забезпечення епізоотичної, фітосанітарної та санітарно- епідемічної безпеки населення. Також було окреслено основні завдання та пріоритети Служби на 2022-и1 рік, серед яких : протидія COVID-19, підвищення контролю за організацією харчування в закладах освіти, цифровізація та діджиталізація процесів і послуг, посилення державного нагляду за продукцією, послугами.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux