На Закарпатті перевірили понад 1 тис. суб’єктів господарювання, які працюють в умовах карантину
опубліковано 10 квітня 2020 року о 12:40

Протягом тижня фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області у складі робочих груп взяли участь у комісійних обстеженнях.

 Під час обстежень вивчалося питання виконання суб’єктами господарювання профілактичних та протиепідемічних заходів, затверджених відповідними рішеннями регіональної та місцевих комісій з ТЕБ та НС.

Зокрема, були перевірені понад 1090 суб’єктів господарювання, які працюють в умовах карантину, а це лікувально-профілактичні, аптечні заклади, заклади торгівельної мережі, хлібопекарні, відділення «Нової пошти» та інші соціально значущі об’єкти.

В обласному центрі фахівці Ужгородського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби спільно з працівниками міськвідділу поліції, управління муніципальної варти Ужгородської міської ради перевірили низку суб’єктів господарювання, яким дозволено працювати у період карантину. Під час перевірок учасники мобільних груп з’ясовували, чи дотримуються у закладах усіх вимог карантинних заходів (наявність допустимої кількості відвідувачів у приміщеннях та регулювання допустимої відстані між ними, нанесення розміток перед входом у заклад та касами, наявність дезінфікуючих засобів, використання працівниками засобів індивідуального захисту).  

Водночас, виконуючи відповідне доручення Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля, представники Головного управління Держпродспоживслужби обстежили в області 12 місць для тимчасової обсервації (ізоляції) осіб з ознаками COVID-19 та надали відповідні пропозиції щодо можливості їх використання.

З перших днів запровадження карантинних обмежень на Закарпатті регулярно проводиться широка саносвітня робота з питань профілактики коронавірусної інфекції. Представники Головного управління Держпродспоживслужби  Закарпаття також регулярно беруть участь у засіданнях штабів із запобігання виникненню та поширенню коронавірусної інфекції на території міст та районів, на яких обговорюються питання, що стосуються здійснення протиепідемічних заходів, організації облаштування (у разі необхідності) контрольно-пропускних пунктів на в’їздах і виїздах  із населених пунктів, визначених як осередки спалаху інфекційного захворювання.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux