На Луганщині фахівці Держпродспоживслужби проводять моніторингові обстеження виробництва та місць освячення великодніх пасок
опубліковано 14 квітня 2020 року о 16:25

За домовленістю з окремими виробниками хлібобулочних виробів, організовано завчасне освячення великодніх страв у місцях їхнього виробництва. Тому з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, фахівці Сєвєродонецького міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області 13.04.2020 провели моніторинг потужностей суб’єктів господарювання, які провадять діяльність з виробництва хлібобулочних виробів та мають намір їх освячення.

Під час моніторингових заходів фахівці Служби перевірили дотримання гігієнічних вимог під час виробництва та проведення обряду освячення великодніх пасок.

У ході проведеної перевірки було суб’єктам господарювання було рекомендовано: не допускати проведення обряду освячення потужностей з виробництва пасок. Освячення готових до реалізації, запакованих великодніх пасок проводити в торгівельних залах, за умови дотримання священнослужителями загальних обмежень.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux