Фахівці Держпродспоживслужби покращують знання у сфері аудит процедур, заснованих на принципах НАССР, в їдальнях закладів освіти
опубліковано 17 лютого 2022 року о 17:19

Шістнадцятого та сімнадцятого лютого в Харкові відбувся перший із 9 запланованих семінарів-практикумів, які проводяться для державних інспекторів Проєктом ЄС «Вдосконалення законодавства, контролю та поінформованості у сфері безпечності харчових продуктів, здоров’я та благополуччя тварин в Україні» (EU4SaferFood).

Під час семінарів розглядаються такі теми:

  • основні законодавчі та нормативно-правові акти щодо впровадження та здійснення аудиту НАССР;
  • вимоги щодо гігієни в шкільних їдальнях. Програми-передумови НАССР;
  • впровадження принципів НАССР у шкільних їдальнях. Застосування «горизонтального» підходу HACCP у кейтерингу;
  • гнучкість впровадження процедур, заснованих на принципах НАССР, у шкільних їдальнях;
  • аудит процедур, заснованих на принципах НАССР. Як використовувати чек-листи;
  • аудит процедур, заснованих на принципах НАССР. Ефективність процедур.

Окрім теоретичної частини, учасники мають можливість ознайомитися і з практичними прикладами також.

У Харкові захід було проведено для представників головних управлінь Держпродспоживслужби в Луганській, Полтавській та Харківській областях.

Найближчими місяцями такі семінари-практикуми будуть проведені для державних інспекторів решти областей.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux