2024 рік – крок за кроком до Перемоги!
опубліковано 31 грудня 2023 року о 18:00

Як і минулого року ми зустрічаємо новий рік під звуки тривоги. Стомленість, стрес, хвилювання за рідних, чекаємо звук удару ракети, сльози, страх – це майже буденність кожного українця, але разом із тим: радість за чудові новини від наших захисників, сльози щастя зустрічі із нашими побратимами, відчуття гордості, що ти українець, адже наш народ є символом волі та хоробрості. 

За всі часи ми виступали тільки на стороні добра та захищали нашу землю. І честь нашого народу ніколи не була замарена. Ми зберігаємо традицію та слово наших батьків, не цураємось праці та нових знань. Ми є Україна. І в кожного із нас в серцях лунають слова «ти не один, ти українець».

Держпродспоживслужба – це служба не одного напряму: це і захист здоров’я людей, тварин і рослин, це місточок розвитку експортного потенціалу української продукції та щит захисту продовольчої безпеки «від лану до столу». І я хочу поділитися декількома із багатьох досягнень нашої служби в 2023 році.

Відкрито 15 нових ринків збуту для української продукції. Диверсифікація міжнародних ринків збуту  відкриває нові можливості для розвитку вітчизняного бізнесу. Це і залучення інвестицій для нашої Перемоги, і побудова нових виробничих потужностей, і створення нових робочих місць.

За 2023 рік Держпродспоживслужбою включено близько 600 суб’єктів господарювання до Переліку осіб, які планують експорт до Китайської Народної Республіки: 98 суб’єктів господарювання - ячменю; 350 суб’єктів господарювання - кукурудзи; 80 суб’єктів господарювання – сої; 46 українських потужностей яловичини, молока та молочних продуктів, олії рослинної.

Не забуваємо і про підтримку наших інститутів громадянського суспільства, волонтерів, військових адміністрацій, силових структур, адже спільними зусиллями ми провели вакцинацію домашніх тварин та здійснили пероральну імунізацію диких м'ясоїдних тварин. Так, ми підтримуємо стабільну та контрольовану епізоотичну ситуацію в країні, охороняємо території держави від проникнення особливо небезпечних збудників хвороб, а також захищаємо здоров’я населення та тварин.

Своїм колегам з кожного куточку України я хочу сказати тільки дякую! Ця робота без вас була б не можлива. Адже не зважаючи на щоденні обстріли та складні умови праці, кожен працівник та працівниця Держпродспоживслужби продовжують наполегливо працювати задля Батьківщини та служити українському народу. 

А кожному громадянину України бажаю головне - мирного неба над головою, запашного хліба на столі та поряд рідних. А ми як державний орган, що забезпечує продовольчу безпеку, продовжимо працювати для вас.

Від чистого серця вітаю всіх з Новим роком!

Слава Україні! Героям Слава!


З повагою, т. в. о. Голови Держпродспоживслужби Сергій ТКАЧУК


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux