"Їжа – це джерело енергії та здоров’я. Тому так важливо вживати ті продукти, які не викликають сумнівів у їхній безпечності.
Фахівці Держпродспоживслужби щоденно контролюють безпечність продуктів харчування «від лану до столу», допомогають попередити спалахи харчових отруєнь, сприяють продовольчій безпеці, громадському здоров’ю та розвитку сільського господарства.
У Всесвітній день безпеки харчових продуктів бажаю, щоб на ваш стіл потрапляли продукти тільки найвищої якості, споживання яких принесе користь не тільки організму, а й покращить настрій на увесь день!"
Сергій Ткачук, Голова Держпродспоживслужби
До Всесвітнього дня безпеки харчових продуктів підготовлено відеоматеріал з порадами для споживачів щодо вибору безпечного продукту.