Протягом 01 - 12 травня 2023 року головними спеціалістами відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Вінницького районного управління на виконання листа Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області №СЗ-6.2/73/23 від 31.01.2023 р., Розпорядження КМУ №174-р від 24.02.2023 р. "Розбудова системи здорового харчування, формування культури харчування та правильних харчових звичок" спільно із спеціалістом Тиврівського відділу освіти проведено моніторингові обстеження закладів освіти щодо порядку організації харчування та паспортизацію харчоблоків.
Усього вищезазначеними заходами було охоплено 13 закладів середньої освіти та 8 закладів дошкільної освіти.
Особлива увага в ході обстежень приділялась:
Окрім того, працівники Держпродспоживслужби провели інформаційно-роз'яснювальну роботу з питань санітарно-гігієнічного та протиепідемічного забезпечення.