Відбулась зустріч представників Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області з місцевими територіальними громадами
опубліковано 24 червня 2021 року о 09:11

На виконання Програми інформаційно-освітньої обізнаності та співпраці Головного управління Держпродспоживслужби та територіальних громад Рівненської області на 2021 рік, погодженої Рівненською обласною державною адміністрацією, 23.06.2021 відбулася онлайн-зустріч керівників та фахівців Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області з територіальними громадами в питаннях фітосанітарної безпеки та технічного нагляду с/г техніки.

Зустріч розпочав перший заступник начальника управління Олександр Костюк, який підкреслив важливість такої співпраці та привітав усіх колег із професійним святом - Днем державної служби.

Начальник управління фітосанітарної безпеки -  Валентина Патрашка ознайомила присутніх зі структурою та напрямками діяльності управління, відзначила співпрацю управління та органів місцевого самоврядування, зокрема з відділом карантину рослин у розробці та впровадженні регіональних програм по боротьбі з регульованими шкідливими організмами, уточненні списків нематодовогнищних присадибних ділянок, запровадженні/скасуванню карантинних режимів.

З наступною доповіддю виступив начальник відділу контролю за обігом засобів захисту рослин – Віталій Процюк. Він нагадав основні правила використання засобі захисту рослин для юридичних та фізичних осіб.

Про те, як захистити свої права від підробок при купівлі насіннєвого матеріалу, розповіла начальник відділу контролю в насінництві та розсадництві – Оксана Михайленко, та закликала купувати насіння лише в спеціалізованих магазинах, також просити продавця пред’явити відповідні документи щодо якості насіння.

 Останнім до слухачів звернувся начальник відділу реєстрації сільськогосподарської техніки – Михайло Данилюк, який ознайомив присутніх із напрямками діяльності відділу, зокрема процесом реєстрації с/г техніки та атестації  трактористів-машиністів. Фахівець зазначив, що на сайті управління, у розділі технічного нагляду,  можна ознайомитися із графіком прийому громадян та реєстром навчальних закладів Рівненської області, які здійснюють підготовку, перепідготовку і підвищення кваліфікації трактористів-машиністів

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux