У Головному управлінні Держпродспоживслужби в Чернігівській області пройшли урочистості з нагоди Дня державної служби
опубліковано 23 червня 2021 року о 17:34

Сертифікат, що підтверджує зразкову якість роботи – такий приємний подарунок до Дня державної служби України отримав колектив Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області. Документ під час урочистостей з нагоди свята керівнику відомства Юрію Павлішену вручив президент Антикорупційної громадської спілки «СОВІСТЬ» Володимир Демиденко. За його словами, під час проведеного організацією у квітні зовнішнього незалежного оцінювання за Методикою визначення показника сприйняття якості роботи влади Головне управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області, з-поміж інших об’єктів оцінювання, отримало найвищий бал за професійність, доброчесність і доброзичливість.

Юрій Павлішен у свою чергу наголосив, що такий результат – це визнання роботи усіх членів трудового колективу Головного управління  Держпродспоживслужби в Чернігівській області. Він також поінформував учасників зібрання про підсумки діяльності відомства протягом 5-ти місяців. Серед основних досягнень – стабільна благополучна ситуація в регіоні по гострих інфекційних захворюваннях тварин, зокрема таких, як сказ та африканська чума свиней; активна робота фахівців щодо контролю за дотриманням санітарного законодавства, у тому числі в умовах карантинних обмежень; вчасне та результативне реагування на звернення громадян тощо.

«Позитивні тенденції ми будемо намагатись зберегти і примножити», - зазначив Юрій Павлішен і наголосив, що в числі пріоритетних завдань, визначених, зокрема, на літній період – контроль за організацією безпечного харчування дітей у дитячих садках та закладах оздоровлення.

З нагоди професійного свята понад два десятки держслужбовців, котрі працюють у структурних підрозділах Держпродспоживслужби в Чернігівській області, отримали почесні відзнаки обласної державної адміністрації, обласної ради, Головного управління та профспілкової організації працівників агропромислового комплексу.

Урочистості пройшли за участю журналістів місцевих електронних і друкованих засобів масової інформації та представників територіальних управлінь, котрі змогли долучитись до святкування у режимі онлайн.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux