Держпродспоживслужба в своїй діяльності у сфері забезпечення державного нагляду і контролю в галузі безпечності та окремих показників якості харчових продуктів окрему увагу приділяє взаємодії із суб’єктами господарювання з виробництва харчових продуктів.
Так, в рамках робочого візити в Тернопільську область, Сергій Ткачук, Голова Держпродспоживслужби відвідав одне з релокованих підприємств регіону, а саме виробничі потужності компанії DELTA FOOD, що виробляє та реалізує харчову продукцію бакалійної групи. Варто зазначити, що в 2022 році через збройну агресію рф компанія була вимушена провести передислокацію частини виробництва із міста Гуляйполе Запорізької області до Тернополя.
«Успішний бізнес – запорука економічного процвітання України. Попри всі труднощі, наші люди продовжують працювати, створювати якісні продукти, забезпечувати робочі місця, допомагати тим, хто цього потребує, - зауважив Сергій Ткачук під час візиту, - я вважаю, що наше завдання, як центрального органу виконавчої влади – забезпечити прозорі і зрозумілі умови надання адміністративних послуг з боку держави і ми успішно працюємо в цьому напрямку.»
Довідково. Релокація підприємств — це переміщення в інше місце (країну чи регіон). Означає перевезення активів, потужностей підприємства, а також співробітників і їх сімей..