Вчора фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області провели інспекцію на одному з підприємств, що виробляє каву в нашому регіоні. Ми мали можливість побачити увесь процес виготовлення цього ароматного напою та переконатися, що всі стандарти якості та безпеки дотримуються на найвищому рівні.
Процес виготовлення кави починається з ретельного відбору кращих кавових зерен. Після цього зерна обережно обсмажують, контролюючи температуру і час, щоб досягти ідеального смаку та аромату. Обсмажені зерна охолоджують і відправляють на подальшу обробку. Наступний етап — помел, де зерна подрібнюють до бажаної консистенції. Після цього мелену каву пакують у герметичні упаковки, щоб зберегти свіжість і аромат до моменту, коли вона потрапить до вашої чашки.
Такі перевірки гарантують, що ви завжди отримуєте каву найвищої якості!