Одещина: відшкодування грошових коштів споживачці за невикористану частину абонементу на надання послуг фітнес-клубу
опубліковано 18 листопада 2022 року о 11:18

У вересні поточного року до Головного управління надійшло звернення від споживачки щодо неналежного надання послуг фітнес-клубом одного із спортивних закладів м. Одеси. Як зазначила заявниця, у грудні 2021 року вона придбала абонемент на надання послуг з фітнесу спортивним закладом м. Одеси, вартість якого становила 2 247,0 грн.

Починаючи з січня 2022 року, після активації придбаного заявницею абонементу, нею був чітко спланований графік відвідування оздоровчих занять в вищезазначеному спортивному закладі. Однак з 24 лютого 2022 року спортивний заклад припинив роботу, а отже й надання послуг фітнес-клубу. Всі активовані абонементи були «заморожені».

З плином часу споживачка неодноразово зверталася до зазначеного спортивного закладу з метою отримання інформації щодо відновлення надання ним послуг фітнес-клубу, але дату, з якої буде можливо приступити до занять, жоден представник фітнес-клубу не називав. Зважаючи на обставини, що склалися, заявниця придбала абонемент на надання послуг фітнес-клубу вже у іншому спортивному закладі м. Одеси.

У середині вересня 2022 року на офіційній сторінці зазначеного спортивного закладу м. Одеси в одній із соціальних мереж з’явилася інформація про початок повноцінного надання послуг фітнес-клуб спортивним закладом. Заявниця, ознайомившись з даною інформацією, звернулася до спортивного закладу з вимогою про відшкодування грошових коштів у розмірі 1 123,0 грн. за невикористану частину раніше придбаного нею абонементу на надання послуг фітнес-клубу, проте суб’єктом господарювання було відмовлено у задоволенні вимог споживачки.

З огляду на викладене спеціалістами Головного управління було вжито відповідних заходів для повного та всебічного розгляду звернення заявниці, забезпечення захисту її прав як споживача в умовах воєнного стану.

За результатами проведеної роботи суб’єктом господарювання – спортивним закладом м. Одеси – відшкодовано споживачці грошові кошти у розмірі 1 123,0 грн. за невикористану частину абонементу на надання послуг фітнес-клубу. Про даний факт зазначений суб’єкт господарювання особисто повідомив Головне управління.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux