Начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області в складі робочої групи прийняв участь в перевірці закладів освіти
опубліковано 11 вересня 2020 року о 16:07

У відповідності до Постанови Кабінету Міністрів України від 22.07.2020 року № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 (із змінами внесеними постановами Кабінету Міністрів України від 12.08.2020 № 716; від 26.08.2020 № 760 та від 27.08.2020 № 757) та рішень Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 03.09.2020 № 28 і Чернігівської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 04.09.2020 № 35 в області утворено обласну робочу групу для здійснення контролю та перевірок закладів освіти щодо створених в них безпечних умов для вихованців, учнів, студентів, педагогічних та інших працівників з урахуванням епідемічної ситуації. Аналогічні групи створені в РДА та ОТГ.

Фахівці районних, міжрайонних та міськрайонних управлінь Держпродспоживслужби Чернігівщини спільно з органами влади та місцевого самоврядування входять до складу мобільних груп на місцях для здійснення перевірок стосовно дотримання закладами освіти встановлених вимог до функціонування в умовах карантину.

10 вересня начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області Юрій Павлішен особисто у складі робочої групи здійснив ряд виїздів по закладах освіти Чернігівського району.     

При здійсненні перевірок проводилась  роз’яснювальна робота з персоналом та здобувачами освіти щодо профілактики короновірусної хвороби (COVID-19). Окрім того, члени робочої групи надавали адміністрації освітніх закладів рекомендації щодо організації та створення безпечних умов для вихованців, учнів, студентів, педагогічних та інших працівників.

За результатами проведених обстежень Юрій Павлішен відзначив, що більшість освітніх закладів Чернігівщини повністю дотримуються карантинних вимог. У деяких з перевірених закладів були виявлені незначні порушення, які були швидко усунуті.

Головне управління та структурні підрозділи Держпродспоживслужби в Чернігівській області і надалі будуть здійснювати перевірки закладів освіти області.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux