На Тернопільщині обговорили основні аспекти впровадження системи НАССР в харчоблоках шкіл та дитсадків
опубліковано 16 січня 2020 року о 15:33

Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, районні управління Головного  управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області провели навчання для персоналу, який задіяний в організації харчування дітей у дошкільних навчальних та загальноосвітніх  закладах: завідувачів дошкільних навчальних закладів, заступників директорів загальноосвітніх шкіл, медичного персоналу, завгоспів, кухарів навчальних закладів району.

  Навчання проведено на базі харчоблоків Збаразької ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 м. Збараж, Кременецького ліцею імені У. Самчука, а також в Лановецькій РДА.

  Обговорили стан впровадження системи НАССР (аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках) на харчоблоках закладів освіти, заходів щодо профілактики виникнення гострих кишкових інфекцій, харчових отруєнь, повноцінного збалансованого харчування.

Важливу увагу під час навчання приділили і питанню підготовки кваліфікованого персоналу для харчоблоків із досвідом роботи, аспектам ведення необхідної документації на харчоблоках, дотримання правил особистої гігієни працівниками, санітарно-гігієнічних вимог до безпеки, якості умов зберігання й реалізації продуктів харчування і продовольчої сировини, технології приготування страв.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux