На Луганщині проведено нараду щодо організації протиепідемічних заходів у закладах громадського харчування під час коронавірусу
опубліковано 11 червня 2020 року о 15:27

10 червня 2020 року на базі Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області проведено нараду на тему: «Організація протиепідемічних заходів у закладах громадського харчування на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19».

Ініціатором проведення наради виступив начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області Ріта Холоденко.

У нараді взяли участь спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області, представник Національної поліції та керівники закладів ресторанного господарства міста Сєвєродонецька.

Під час зустрічі було розглянуто тимчасові рекомендації щодо організації протиепідемічних заходів у закладах громадського харчування на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19. Також особливу увагу було приділено загальним гігієнічним вимогам щодо поводження з харчовими продуктами згідно Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».

У ході проведення наради надано відповіді на всі питання, які виникли у суб’єктів господарювання

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux