За ініціативи Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області 10 вересня 2025 року на базі Верховинського ліцею Верховинської селищної ради проведено семінар-навчання для відповідальних осіб за організацію харчування в закладах освіти Верховинського району.
У заході взяли участь керівники закладів загальної середньої та дошкільної освіти Верховинського району, відповідальні особи за організацію харчування та медичні працівники Верховинської селищної, Білоберізької та Зеленської сільських громад.
Під час роботи були обговорені питання реформування системи шкільного харчування, необхідності підвищення кваліфікації кухарів закладів освіти та медичних працівників, формування навичок здорового харчування в дітей.
До учасників доведено:
Під час семінару учасники мали змогу обговорити актуальні питання, які виникають в процесі організації харчування дітей в умовах воєнного стану.