На Чернігівщині фахівці Держпродспоживслужби провели вебінар стосовно змін законодавства щодо місць вільних від куріння та використання електронних пристроїв для куріння
опубліковано 21 листопада 2022 року о 10:17

Спеціалісти Управління захисту споживачів, Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини за ініціативою Державної організації «Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області» провели вебінар на тему: «Метрологічний, ринковий нагляд і контроль за нехарчової та харчовою продукцією. Зміни законодавства щодо місць вільних від куріння та використання електронних пристроїв для куріння»  для представників органів місцевого самоврядування, районних державних адміністрацій, територіальних громад та виконавчих комітетів міських рад.

Головним спеціалістом сектору контролю за рекламою, дотриманням антитютюнового та пробірного законодавства Управління захисту споживачів Валентиною Ігнатенко висвітлені зміни до законодавства Закону України «Про заходи щодо попередження та зменшення вживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров’я населення», щодо місць вільних від куріння та використання електронних пристроїв для куріння. Також були донесені основні вимоги законодавства щодо дотримання заборони реклами тютюнових виробів та електронних пристроїв для куріння.

Начальник відділу ринкового та метрологічного нагляду Юлія Прокопенко розповіла учасникам вебінару про вимоги Закону України «Про державний ринковий нагляд і контроль нехарчової продукції», зокрема, про основні вимоги до продукції та головні аспекти здійснення контролю нехарчової продукції.

Про метрологічні вимоги до повірки засобів вимірювальної техніки розповіла головний спеціаліст відділу ринкового та метрологічного нагляду Управління захисту споживачів Наталія Петрушевець.

Заступник начальника Управління – начальник відділу державного контролю Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області Сіробаба Руслан Іванович розповів учасникам вебінару про поведінку бізнесу під час перевірки: права та обов’язки.

Під час вебінару були надані відповіді на запитання учасників.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux