Комісійні обстеження організації харчування в освітніх закладах Одеси
опубліковано 09 травня 2025 року о 15:50

Якісне харчування у школах – інвестиція у здоров’я наших дітей. Саме тому контроль за безпечним та якісним харчуванням дітей в закладах освіти є одним з пріоритетних напрямів роботи Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області.

Фахівцями Одеського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області, відповідно до графіку перевірок, прийнято участь у комісійних обстеженнях організації харчування в освітніх закладах міста Одеси.

Під час обстеження харчоблоків освітніх закладів зверталася увага на стан матеріально-технічної бази харчоблоків (нормативна забезпеченість технологічним і холодильним обладнанням, кухонним і столовим посудом, розробним інвентарем), наявність документації на харчові продукти, яка засвідчує їх якість та безпечність, створення належних умов для дотримання дітьми і персоналом правил особистої гігієни.

Під час обстежень навчальних закладів надано поради вчителям та  медичним працівникам щодо проведення освітньої роботи серед учнів з питань формування навичок здорового харчування, важливості корисного та різноманітного раціону.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux