25 січня на базі Прилуцького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області проведено другий етап атестації спеціалістів ветеринарної медицини державних установ Прилуцького району на право нанесення на м’ясо тварин позначок придатності та ветеринарних штампів після проведення ветеринарно-санітарної експертизи м’ясотуш.
Оцінку знань фахівців та атестацію проведено комісією під головуванням начальника Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області Віктора Кульбака.
Під час атестації заслухано відповіді на ряд контрольно-кваліфікаційних питань щодо дезінфекції, дезінвазії, здійснення передзабійного ветеринарного огляду тварин (птиці) і проведення ветеринарно-санітарної експертизи м'яса та м'ясопродуктів, порядку нанесення позначок придатності та ветеринарних штампів на м'ясо тварин та інші.
Комісія підвела підсумки та відзначила належний рівень підготовки спеціалістів. За результатами атестації фахівцям видано допуск на право нанесення позначок придатності та ветеринарних штампів після проведення ветеринарно-санітарної експертизи м’ясотуш.