Головне управління Держпродспоживслужби в Житомирській області інформує щодо ситуації з погіршенням якості питної води у місті Новоград-Волинському
опубліковано 21 липня 2021 року о 10:24

У зв’язку з аварійною ситуацією, що сталася 15 липня 2021 року на спорудах на водогінній мережі по вулиці Житомирська в місті Новоград-Волинський, відбулося погіршення якості питної води у водогінних мережах, що подавалась населенню одного з мікрорайонів міста. Фахівці Новоград-Волинського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області цього ж дня прийняли участь у позачерговому засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. За результатами роботи комісії було прийнято рішення щодо термінового вжиття заходів по ліквідації даної аварійної ситуації.

Під час ліквідації аварійної ситуації з метою забезпечення населення міста доброякісною питною водою за ініціативи фахівців Новоград-Волинського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області було організовано підвіз питної води до закладів освіти та лікувально-профілактичних закладів міста, проінформовано керівників ОСББ та через засоби масової інформації – населення міста, про заборону використання води з водопровідної мережі для питних потреб до усунення аварійної ситуації. Наразі аварійна ситуація ліквідована, КП «ВУВКГ» проведена промивка та знезараження водогінних мереж, повністю відновлено водопостачання даного мікрорайону, здійснюється моніторинг якості води з водогінної мережі та з споруд на ній.

Через подачу води незадовільної якості у водогінні мережі міста фахівці Новоград-Волинського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області надали керівництву підприємства припис щодо термінової необхідності проведення заходів по забезпеченню населення доброякісною питною водою, склали протокол про адміністративні правопорушення на т.в.о. начальника КП «Новоград-Волинське виробниче управління водоканалізаційного господарства». Здійснюється лабораторний моніторинг якості питної води з водогінних мереж.

Питання забезпечення населення міста питною водою гарантованої якості знаходиться на контролі фахівців Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux