Держпродспоживслужба Тернопільщини продовжує моніторити ситуацію з дотриманням санітарно-гігієнічних правил в умовах карантину на підконтрольних об‘єктах
опубліковано 30 березня 2020 року о 15:27

Спеціалісти Держпродспоживслужби Тернопільщини продовжують моніторити ситуацію з дотриманням санітарно-гігієнічних правил в умовах карантину на підконтрольних об‘єктах з огляду на те, що відповідно до рішення Кабінету Міністрів України від 23.03.2020р. №10 суб’єкти господарювання у сфері роздрібної торгівлі продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, засобами зв’язку, провадження банківської та страхової діяльності зобов’язані затвердити режим роботи з розрахунку один відвідувач на 10 кв.м. площі торгівельного (операційного) залу за умови дотримання дистанції між ними не менше як 1,5 метра із встановленням спеціальних позначок.

Також проводиться роз‘яснювальна робота на підприємствах, де виготовляють продукцію. Так, для прикладу, фахівці Тернопільського міського управління Держпродспоживслужби відвідали потужність з виготовлення та фасування крупи гречаної. Було відзначено, що маскового режиму дотримуються усі працівники в цеху, на прохідній усім вимірюють температуру, також не допускається контактз готовим продуктом.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux