«Підготовка ресторанного бізнесу до перевірки Держпродспоживслужбою» - ініційований громадською організацією «Ресторанна гільдія» онлайн-захід, що пройшов 21 грудня за підтримки Посольства Королівства Нідерландів в Україні, Торгово-промислової палати і Аграрного союзу України.
Начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області Юрій Павлішен в якості доповідача ознайомив учасників вебінару з їхніми правами та обов’язками під час перевірок та зосередив увагу на особливостях діяльності суб’єктів господарювання в умовах карантинних обмежень.
Крім того, представники закладів громадського харчування більше дізналися про плани перевірок на наступний рік, новації у харчовому законодавстві України, уніфіковані акти перевірок, спрощений підхід до впровадження системи HАССP та алгоритм поведінки бізнесу у випадку порушень з боку контролюючих органів здійсненні заходів контролю.
Презентація - за посиланням: https://dpsscn.gov.ua/bezpechnist-kharchovykh-produktiv-ta-veterynariia/haccp/pytannia-vidpovidi.html