Чернігівським представникам бізнесу пояснили, як вони мають готуватися до перевірок Держпродспоживслужби
опубліковано 23 грудня 2020 року о 09:37

«Підготовка ресторанного бізнесу до перевірки Держпродспоживслужбою» - ініційований громадською організацією «Ресторанна гільдія» онлайн-захід, що пройшов 21 грудня за підтримки Посольства Королівства Нідерландів в Україні, Торгово-промислової палати і Аграрного союзу України.

Начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області Юрій Павлішен в якості доповідача ознайомив учасників вебінару з їхніми правами та обов’язками під час перевірок та зосередив увагу на особливостях діяльності суб’єктів господарювання в умовах карантинних обмежень.

Крім того, представники закладів громадського харчування більше дізналися про плани перевірок на наступний рік, новації у харчовому законодавстві України, уніфіковані акти перевірок, спрощений підхід до впровадження системи HАССP та алгоритм поведінки бізнесу у випадку порушень з боку контролюючих органів здійсненні заходів контролю.

Презентація - за посиланням: https://dpsscn.gov.ua/bezpechnist-kharchovykh-produktiv-ta-veterynariia/haccp/pytannia-vidpovidi.html 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux