Уманським районним управлінням Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області спільно з Міжнародним Благодійним Фондом імені Рабі Нахмана з Бреславу, благодійною організацією «Благодійний фонд Історико-культурний центр міста Умані» проведено робочу нараду з представниками об’єктів ресторанного господарства, торгівлі, готельного бізнесу, культових споруд щодо вимог санітарного законодавства та законодавства в сфері безпечності харчових продуктів.
Обговорено плани взаємодії, заходи попередження інфекційних хвороб, харчових отруєнь, санітарної охорони території, продовольчої безпеки, зокрема, впровадження системи НАССР.
Анонсовано проведення комісійних та моніторингових перевірок на виконання Плану заходів організації святкування Рош-га-Шана 2023 року.