Безпечність харчових продуктів серед пріоритетів Держпродспоживслужби Чернігівщини
опубліковано 18 листопада 2022 року о 10:44

Фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області від початку року здійснили 129 перевірок суб’єктів господарювання у сфері безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини. За результатами заходів контролю видано 53 обов’язкових для виконання у визначені терміни письмових вимог (приписів) щодо усунення порушень вимог законодавства.

Протягом нинішнього року до Державного науково-дослідного інституту з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи для виконання Плану державного моніторингу залишків ветеринарних препаратів і забруднювачів у живих тваринах та необроблених харчових продуктах тваринного походження було направлено 86 зразків.

Крім того, на виконання Плану державного моніторингу на експертизу доставлено 21 зразок кормів та кормових добавок і 25 зразків рибних продуктів.

За результатами проведених досліджень перевищень максимально допустимих рівнів не виявлено.

А в Чернігівській регіональній державній лабораторії Держпродспоживслужби здійснено 1569 лабораторних досліджень рослинної продукції при внутрішньо-державному обігу. Встановлено 3 невідповідності. По кожному випадку проведено відповідне розслідування та вжиті необхідні заходи.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux