Закарпаття: Держпродспоживслужба співпрацює з ЦНАПами
опубліковано 04 липня 2024 року о 11:05

Головне управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області надає широкий спектр послуг, спрямованих на забезпечення безпечності та якості харчових продуктів, ветеринарної медицини, санітарного благополуччя населення та захисту прав споживачів та постійно працює над покращенням своєї роботи.

Питання забезпечення зручності та якості надання послуг для громадян постійно перебуває під пильним контролем керівництва служби. Для того, щоб зробити наші послуги більш доступними для громадян, ми тісно співпрацюємо з Центрами надання адміністративних послуг (ЦНАПами).

Головне управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області з метою налагодження співпраці із новоствореними Центрами надання адміністративних послуг при територіальних громадах здійснює консультативно-роз’яснювальну роботу з питань надання адміністративних послуг, що належать до повноважень Держпродспоживслужби.

Довідково: відповідно Переліку документів дозвільного характеру у сфері господарської діяльності затвердженого Розпорядженнмя Кабінету Міністрів України від 16.05.2014 року №523-р «Деякі питання надання адміністративних послуг через центри надання адміністративних послуг» у сфері безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Держпродспоживслужба надає послуги визначені позиціями 245-250, тобто:

  1. Видача експлуатаційного дозволу відповідно Закону України «Про основні принци та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» (Виробництво та/або зберігання харчових продуктів тваринного походження).
  2. Видача експлуатаційного дозволу відповідно Закону України «Про ветеринарну медицину» (Переробка та зберігання побічних продуктів тваринного походження).
  3. Державна реєстрація потужностей оператора ринку відповідно Закону України «Про основні принци та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»
  4. Внесення змін до відомостей Державного реєстру потужностей операторів ринку відповідно Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»
  5. Внесення відомостей про припинення використання потужності до Державного реєстру потужностей операторів ринку використання потужності відповідно Закону України «Про основні принци та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».

Так, спеціалістами районних управлінь Головного управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області здійснено візити у новостворені Центри надання адміністративних послуг при територіальних громадах, де роз’яснено порядок налагодження взаємної роботи, надано відповідні взірці звернень, регламенту роботи ЦНАПів та домовлено про укладання узгоджених рішень про співпрацю.

Віримо, що завдяки тісній співпраці з ЦНАПами ми зможемо зробити наші послуги ще більш доступними та зручними для громадян.



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux