Забезпечення стійкості продовольчої системи України: отримано звіти досліджень експертів IFC
опубліковано 19 грудня 2024 року о 14:17

Вчора експерти Глобальної платформи Міжнародної фінансової корпорації (IFC) з питань безпечності харчових продуктів і запобігання харчових відходів в ході вебінару презентували звіти досліджень, проведених в 2024 році в рамках Меморандуму про співпрацю між IFC та Держпродспоживслужбою.

До заходу долучився Володимир Кустуров, заступник Голови Держпродспоживслужби, який подякував експертам і наголосив на важливості такої роботи для забезпечення стійкості продовольчої системи України в непростих умовах сьогодення.

Отримані експертні висновки та рекомендації сприятимуть удосконаленню заходів державного контролю за безпечністю харчових продуктів, а також запобіганню втратам та відходам харчових продуктів для забезпечення стабільності у галузі харчової безпеки та стійкості сільськогосподарського виробництва й збереженням ефективності ланцюгів «виробництво – перероблення – зберігання – постачання населенню харчових продуктів.

Звіти «Оцінка політик щодо втрат та відходів харчових продуктів в Україні» та «Оцінка системи безпечності харчових продуктів в Україні» оприлюднено на офіційному вебпорталі Держпродспоживслужби в розділі «Безпечність харчових продуктів», рубрика «Пам’ятки, рекомендації».

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux