З початку року фахівці Тернопільської державної регіональної лабораторії не допустили до реалізації понад 1 тонну продуктів харчування
опубліковано 27 березня 2020 року о 12:01

Працівники Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини регулярно перевіряють якість продуктів харчування.

З початку цього року фахівці Тернопільської державної регіональної лабораторії Держпродспоживслужби не допустили до реалізації на ринки області 1329 кілограмів м’ясо-молочної та рибної продукції, свіжих овочів та фруктів.

Зокрема, при проведенні досліджень лабораторії, які діють на санкціонованих ринках виявили продукти, які заборонили до реалізації після проведених досліджень. А саме:

-         м’ясо і субпродукти – 456 кг.;

-         молоко і молочні продукти – 293 кг.;

-         риба – 25 кг.;

-         овочі і фрукти – 384 кг.;

-         продукти промислового виготовлення (молочні та ковбасні вироби) – 159 кг.;

-         інші (крупи, цукор, тощо) – 12 кг.;

-         яйце куряче – 12 шт.

Держпродспоживслужба закликає тернополян та жителів області свідомо ставитися до придбавання продуктів харчування, зокрема м'яса та м'ясних виробів, риби, молочної продукції, свіжих овочів та фруктів.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux