Європейський Союз допомагає відкрити свій ринок для українських виробників – Презентація настанов ЄС з питань експорту до ЄС
опубліковано 24 листопада 2016 року о 21:35

28 листопада 2016 року Проект ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні» проводить захід із нагоди презентації перекладених настанов ЄС з питань експорту до ЄС, а також європейського законодавства у сфері санітарних і фітосанітарних заходів.

Настанови ЄС, призначені для компетентних органів та операторів ринку, стосуються правил ЄС щодо імпорту та транзиту живих тварин і продуктів тваринного походження з третіх країн, а також основних питань, пов’язаних із вимогами до імпорту, новими правилами гігієни та заходами офіційного контролю харчових продуктів.

ЗМІ запрошуються до участі в:

Що?                        Презентація настанов ЄС з питань експорту до ЄС

Коли?                     28 листопада 2016 року о 14:00 (початок реєстрації – 13:30)

Де?                    Готель «Прем’єр Палац», бул. Т. Шевченка/вул. Пушкінська, 5-7/29, «Софіївський Гранд Хол»

Учасники:             представники Офісу Віце-прем’єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції, Міністерства аграрної політики та продовольства України, Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, Міністерства охорони здоров’я України, Департаменту організації митного контролю Державної фіскальної служби України, а також представники асоціацій виробників України.

Для акредитації та програми заходу, будь ласка, звертайтеся до Ірини Проценко за ел.поштою: i_protsenko@ukr.net або тел.: +38 067 2092723. Акредитація для ЗМІ відкрита до 11:00, 28 листопада 2016 р.

Довідкова інформація:

Проект «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні» є частиною фінансованої Європейським Союзом Програми всеохоплюючої інституційної розбудови (Comprehensive Institution Building Programme – CIB) у сфері безпечності харчових продуктів в Україні. Проект розпочав свою діяльність у березні 2014 р. Основною метою діяльності Проекту є сприяння вдосконаленню системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні за принципом «від лану до столу» шляхом приведення законодавства України, інституційної інфраструктури та системи державного контролю у відповідність до регуляторної та адміністративної політики і практик ЄС.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux