Працівниками Вінницького міського управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області спільно з працівниками Управління Державного агентства меліорації та рибного господарства у Вінницькій області проведено спільний рейд по перевірці агропродовольчих ринків м. Вінниця, де здійснюється реалізація живої риби та рибопродуктів.
Під час перевірки ринків «Привокзальний» та «Урожай» порушень чинного законодавства не виявлено. Вся жива риба, яка надійшла до реалізації, супроводжувалася відповідними ветеринарними документами, зокрема товарно-транспортними накладними та експертним висновком, виданим лабораторією ветеринарно-санітарної експертизи (ВСЕ) на ринку.
Вимоги до реалізації живої риби
На вказівку начальника Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Андрія Якимчука, Вінницьке міське управління наголошує на важливості дотримання ветеринарно-санітарних вимог при реалізації живої риби:
Термін зберігання та реалізації живої риби пПри температурі води в ємності +11°C...+15°C:
Заборонено до продажу:
Закликаємо операторів ринку та споживачів бути відповідальними та дотримуватись ветеринарно-санітарних норм при реалізації та придбанні рибної продукції.