З метою профілактики інфекційних захворювань, харчових отруєнь, забезпечення якісного та безпечного харчування дітей в закладах освіти, фахівці Гайсинського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області та ВСП Бершадський відділ ДУ "Вінницький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України" 14 травня 2024 року на базі Чечельницького ліцею провели семінар-нараду з працівниками освітніх закладів (керівниками установ, відповідальними за організацію харчування, медичними сестрами) Чечельницької територіальної громади.
В ході наради присутні розглянули питання щодо:
Захід пройшов у форматі відкритого діалогу, учасники отримали вичерпні фахові відповіді на свої питання від заступника начальника відділу за дотриманням санітарного законодавства Гайсинського районного управління Юлії Покотило та головного спеціаліста відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Юлії Сисюк.
Окрім того, присутнім роздали листівки та надали доступ до електронних презентацій і методичних рекомендацій щодо ведення документації з організації харчування.