Минулого тижня в Головному управлінні Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області проведено семінар-навчання для спеціалістів районних та міських управлінь та відділів Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області з актуальних питань здійснення заходів державного нагляду (контролю) у сфері санітарного законодавства, санітарного та епідемічного благополуччя населення в умовах воєнного стану. В семінарі взяли участь начальники управлінь, відділів та профільні спеціалісти, які здійснюють державний нагляд за дотриманням санітарного законодавства.
Під час семінару опрацьовано зміни до постанови КМУ від 24.03.2021 р. №305 «Про затвердження норм та Порядку харчування в закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку», зміни до наказу МОЗ України від 23.07.2002 р. №280 «Щодо організації проведення обов'язкових профілактичних медичних оглядів працівників окремих професій, виробництв і організацій, діяльність яких пов'язана з обслуговуванням населення і може призвести до поширення інфекційних хвороб» та інші нормативні документи з питань санітарного та епідемічного благополуччя населення.
Начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області Роман Гурський привітав працівників з професійним святом – Днем державної санітарно-епідеміологічної служби та відзначив кращих працівників вітальними листівками Голови Держпродспоживслужби та грамотами Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області.