З 29 червня розпочали моніторинг безпечності та якості харчових продуктів тваринного і рослинного походження у м. Києві.
Моніторинг відбувається відповідно до протоколу №26 комісії ТЕБ та НС.
До складу комісії входять представники Головного управління Держпродспоживслужби в м. Києві, Департаменту промисловості та розвитку підприємництва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської військової адміністрації), Департаменту міського благоустрою виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської військової адміністрації), відділу торгівлі та споживчого ринку відповідної районної в місті Києві державної адміністрації, комунального підприємства виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) «Муніципальна охорона», Державної установи «Київський міський центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України», Головного управління Національної поліції в м. Києві, комунального підприємства виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) «Міський магазин».
За цей період перевірено вже 27 фаст-фудів.
У результаті складено 10 протоколів та виписано 2 приписи (5 протоколів Головним Управлінням Держпродспоживслужби в м. Києві за статтею 166. п.22 КУПаП).
Рейди закладами швидкого громадського харчування Києва триватимуть і надалі.