У Держпродспоживслужбі підбили підсумки роботи за 2019 рік
опубліковано 20 лютого 2020 року о 17:33

20 лютого 2020 року відбулася презентація публічного звіту про результати діяльності Держпродспоживслужби у 2019 році. До обговорення звіту  було запрошено  представників громадськості та масмедіа, а також фахівці Держпродспоживслужби з профільних напрямків роботи.

У ході обговорення публічного звіту т. в. о. Голови Держпродспоживслужби Ольга Шевченко доповіла присутнім про основні здобутки та напрацювання Держпродспоживслужби, які були в 2019 році. Вона охарактеризувала роботу Служби за основними напрямками діяльності зокрема: ветеринарна медицина та безпечність харчових продуктів, фітосанітарія, державний нагляд за дотриманням санітарного законодавства,  захист прав споживачів. Окрім того, Ольга Шевченко окреслила подальші пріоритетні напрямки роботи Служби в 2020 році.

Детально ознайомитися з публічним звітом про результати діяльності Держпродспоживслужби у 2019 році на офіційному сайті Держпродспоживслужби у розділі «Діяльність» - «Звіти про роботу Держпродспоживслужби».

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux