20 лютого 2020 року відбулася презентація публічного звіту про результати діяльності Держпродспоживслужби у 2019 році. До обговорення звіту було запрошено представників громадськості та масмедіа, а також фахівці Держпродспоживслужби з профільних напрямків роботи.
У ході обговорення публічного звіту т. в. о. Голови Держпродспоживслужби Ольга Шевченко доповіла присутнім про основні здобутки та напрацювання Держпродспоживслужби, які були в 2019 році. Вона охарактеризувала роботу Служби за основними напрямками діяльності зокрема: ветеринарна медицина та безпечність харчових продуктів, фітосанітарія, державний нагляд за дотриманням санітарного законодавства, захист прав споживачів. Окрім того, Ольга Шевченко окреслила подальші пріоритетні напрямки роботи Служби в 2020 році.
Детально ознайомитися з публічним звітом про результати діяльності Держпродспоживслужби у 2019 році на офіційному сайті Держпродспоживслужби у розділі «Діяльність» - «Звіти про роботу Держпродспоживслужби».