Щодо гострої харчової токсикоінфекції у Вінницькій області
опубліковано 11 вересня 2016 року о 16:05

За оперативним повідомленням територіального органу Держпродспоживслужби у Вінницькій області станом на 11:00 11.09.2016 року в інфекційному відділенні Тульчинської центральної районної лікарні з попереднім діагнозом «Гостра харчова токсикоінфекція середнього ступеню важкості» перебувають 28 хворих, потерпілих внаслідок харчового отруєння на поминальному обіді у с. Даньківка Тульчинського району. Дітей серед постраждалих немає. Усі хворі лабораторно обстежені, результати в роботі.

Фахівцями управління Держпродспоживслужби у Тульчинському районі Вінницької області здійснюється комплекс протиепідемічних заходів. Під час епідрозслідування для лабораторного дослідження було відібрано  10 проб  готових  страв, 1 пробу води, 30 змивів із кухонного обладнання, обстежено 1 особу, яку було залучено до приготування страв, дослідження тривають.

Ситуація перебуває на контролі Держпродспоживслужби у Вінницькій області.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux