Що необхідно знати українським експортерам товарів на ринок ЄС. Роз’яснення від європейських експертів
опубліковано 12 липня 2017 року о 20:39

Що необхідно знати країнам, які прагнуть здійснювати експорт харчових продуктів тваринного походження на ринок ЄС? Яка процедура оцінки країни-експортера з боку Європейської Комісії, що входить до сфери аудиту і що відбувається після звітування про його результати? На ці та багато інших питань дають відповідь відеоролики, підготовлені Генеральним Директоратом з питань охорони здоров'я та безпечності харчових продуктів Європейської Комісії (DG «SANTE»).

Посилання за лінком

У першому відео подається основна інформація про аудити, що проводяться з боку Європейської Комісії щодо дотримання країнами-експортерами (операторами ринку, компетентними органами тощо) встановлених вимог.

У другому -  відомості про сферу аудиту, а також роботу, що проводиться поза сферою;

У третьому глядачам пояснюються процедури планування аудиту, підготовки до нього та його проведення.

Наступний відеоролик розповідає про звітування, про аудит, моніторинг та відстеження виконання рекомендацій.

П’ятий відеоролик роз’яснює вимоги до харчових продуктів тваринного походження, що висуваються з боку ЄС.

Наступне відео ознайомлює глядача з деякими відомостями про функціонування Генерального Директорату з питань охорони здоров'я та безпечності харчових продуктів Європейської Комісії.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux