Дотримання правил особистої гігієни – цілком зрозумілий процес, якому має слідувати кожен. Особливу увагу мають приділити ті, хто працює із продуктами харчування, зокрема працівники харчоблоку школи чи дошкільного навчального закладу.
Фахівці управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області разом з начальником, Анжелою Косован, провели перевірку в одній зі шкіл області.
По дорученню Секретаріату Кабінету Міністрів України від 23.09.2021 року № 30703/0/2-21 та листа від Президента України від 22.09.2021 року №43-01/350 сьогодні, 7 жовтня, було проінспектовано одну зі шкіл області, де виявили низьку порушень.
Внаслідок виявлених невідповідностей, було складено протокол про порушення санітарних норм за порушення дотримання вимог санітарного законодавства (Санітарного регламенту в частині організації харчування) та протокол про порушення закону «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти корми побічні продукти тваринного походження, здоров‘я та благополуччя тварин» по статті: 65-66-67