В рамках надання підтримки Міжнародною фінансовою корпорацією (International Finance Corporation - IFC) з метою підвищення обізнаності у сфері безпечності харчових продуктів відбувся вебінар на тему: “Презентація українського перекладу Глави 3 “Система управління безпечністю харчових продуктів: підходи та техніки” Посібника IFC з питань безпечності харчових продуктів”, до якого долучилися фахівці територіальних органів Держпродспоживслужби.
Під час заходу учасники мали змогу ознайомитися з матеріалами посібнику, а саме інструментами та методами, які використовують для забезпечення безпечності харчових продуктів, зокрема:
Згаданий довідник (посилання на довідник) містить практичні рекомендації для бізнесу, зокрема малих та середніх підприємств щодо впровадження системи аналізу ризиків НАССР, з яким можна ознайомитися за посиланням. Ці відомості також будуть використовуватися державними інспекторами при підтримці суб'єктів господарювання у впровадженні цієї системи на харчовому виробництві.
Додатково: фахівці територіальних органів Держпродспоживслужби зможуть ознайомитися із матеріалами, які розглядалися під час заходу, за допомоги запису вебінару, який розміщений на платформі дистанційного навчання Держпродспоживслужби «Система автоматизації HR-процесів та управління талантами «Мосо».