Під час наради начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області представив заступника та вручив грамоти з нагоди Дня державної служби
опубліковано 23 червня 2021 року о 12:18

Начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області Ігор Рогальський провів нараду з керівниками структурних та територіальних підрозділів Головного управління, а також з директорами лабораторій та ветлікарень. На якій обговорили ряд питань щодо проведення планових та позапланових обстежень, моніторингових досліджень води та харчових продуктів, а також продовження проведення роз’яснювальної роботи в закладах торгівлі та громадського харчування щодо дотримання протиепідемічних обмежень у період карантину.
Під час наради Ігор Рогальський представив колективу заступника начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області Ігоря Павлишина, який наказом Голови Держпродспоживслужби призначений на посаду 22.06.2021р. як переможець конкурсу.
Ігор Рогальський побажав Ігорю Павлишину нести високе звання та ранг державного службовця, працювати на благо держави та громадян, бути справедливим у своїй роботі та неухильно дотримуватися законодавства та положень у своїй діяльності, чути керівництво та зробити так, щоб і підлеглі його чули, а саме головне - бути здоровим фізично та емоційно.
З нагоди відзначення Дня державної служби грамотами Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області за сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків, з нагоди відзначення Дня державної служби начальник Головного управління Ігор Рогальський відзначив наступних працівників:
• МАРКІВА Володимира Івановича – начальника відділу організації протиепізоотичної роботи Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини;
• ГАНЖУ Віталія Васильовича – провідного спеціаліста відділу фітосанітарних заходів на кордоні Управління фітосанітарної безпеки;
• ЧОРНЕНЬКОГО Петра Євгеновича – провідного спеціаліста відділу прогнозування, фітосанітарної діагностики та аналізу ризиків Управління фітосанітарної безпеки;
• ДРУЧКОВСЬКУ Марію Петрівну – головного спеціаліста відділу санітарно-епідеміологічного нагляду та організації розслідування спалахів Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства;
• ХОМЕНЕЦЬ Олену Григорівну – провідного спеціаліста відділу ринкового та метрологічного нагляду Управління захисту споживачів;
• МАКАР Марію Ярославівну – головного спеціаліста відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Бережанського управління;
• СВИДИНСЬКОГО Ігоря Йосиповича – начальника відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Борщівського управління;
• МАРТИШКА Миколу Андрійовича – головного спеціаліста відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Заліщицького управління;
• ХОМИШАК Мар’яну Степанівну – головного спеціаліста відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Збаразького управління;
• СКИДАНА Олександра Миколайовича – начальника відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Зборівського управління;
• БОБКА Йосипа Йосиповича – начальника Козівського управління;
• ІЩУКА Сергія Валерійовича – головного спеціаліста відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Кременецького управління;
• ГРОДСЬКУ Ярославу Іванівну – головного спеціаліста відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Лановецького управління;
• МИКИТЧАК Марію Василівну – головного спеціаліста відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Монастириського управління;
• СЛОБОДЮКА Петра Васильовича – начальника Підволочиського управління;
• ЛУЧКУ Володимира Зіновійовича – начальника відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Підгаєцького управління;
• ВОЙНАРА Володимира Івановича – начальника відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Теребовлянського управління;
• ПАЛАМАР Олену Анатоліївну – начальника відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Тернопільського управління;
• САМБОРСЬКОГО Ігоря Васильовича – начальника відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Чортківського управління;
• МЙОДИКА Юрія Григоровича – головного спеціаліста відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Шумського управління;
• ДІДЕНКО Марину Миколаївну – головного спеціаліста відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Тернопільського міського управління.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux