Питання впровадження нових стандартів дитячого харчування, які вступили в дію з поточного року, обговорювались вчора, 15 січня, під час зустрічі Голови Держпродспоживслужби Владислави Магалецької з Єгеном Клопотенко – кулінарним експертом, який працює над розробкою меню для школярів.
«Євген Клопотенко вже не один рік займається вкрай потрібними проєктами по створенню смачного та корисного меню для шкільних їдалень, - зазначила Владислава Магалецька. - Він має багато ідей щодо поліпшення ситуації в цій сфері і точно знає як зробити краще. Зараз він розробляє чотиритижневе меню для різних вікових груп школярів, яке має включати в себе не тільки європейські, але й українські страви. Тож будемо співпрацювати і допомагати один одному по всіх точках дотику нашої діяльності».
Уже найближчим часом відбудеться ще ряд зустрічей, на яких обговорюватимуться питання подальшого впровадження нового меню в навчальних закладах.